Μπουγάτσα Πίτσα, η νέα πρόταση του Emeral

Μπουγάτσα Πίτσα, η νέα πρόταση του Emeral

emeral-bakery-pastry-shop-corfu-category-mpougatsa-pitsa-1

Με υπερηφάνεια το Έμεραλ παρουσιάζει τη νέα του δημιουργία «Μπουγάτσα Πίτσα». Η μπουγάτσα ανέκαθεν αποτελούσε μια γλυκιά συνήθεια και αγαπημένο γλύκισμα μικρών αλλά και μεγάλων. Η μπουγάτσα ενώ έχει επικρατήσει με γέμιση κρέμα την συναντάμε και με αλμυρές γεμίσεις όπως τυρί, κιμά κλπ. Το Έμεραλ επέλεξε να καινοτομήσει για άλλη μία φορά στις γεύσεις και δημιούργησε την λαχταριστή γέμιση πίτσα.

Η ξεχωριστή γεύση και η υφή που έχει η νέα μας Μπουγάτσα – πίτσα, οφείλεται στις δέκα στρώσεις από το εξαιρετικής ποιότητας, σπιτικό χειροποίητο φύλλο αέρος που ανοίγουν καθημερινά στο Emeral με ιδιαίτερη τεχνική οι δεξιοτέχνες του είδους σε συνδυασμό με τη μοναδική γεύση από λιωμένα εκλεκτά τυριά και αγνά τοπικά αλλαντικά.

Παρουσιάσαμε το νέο μας προϊόν «Μπουγάτσα Πίτσα» τον προηγούμενο μήνα στο φεστιβάλ της Κερκυραϊκής μπύρας με εξαιρετική επιτυχία και σας περιμένουμε να την δοκιμάσετε και εσείς στο κατάστημά μας. Ζητήστε την με το όνομά της και απολαύστε την εμπειρία της “μπουγάτσα -πίτσα” ως σνακ στο γραφείο ή με τη παρέα σας όλες της ώρες της ημέρας και αφήστε την υφή τη μυρωδιά και τις γεύσεις να ικανοποιήσουν όλες τις αισθήσεις σας.